ΣΥΝΕΔΡΙΑ
6o Διεθνές Συνέδριο Εμφυτευματολογίας Και Αισθητικής Οδοντιατρικής
Συνέδριο Ενδοδοντίας & Προσθετικής

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί Φίλοι και Συνάδελφοι,

με ιδιαίτερη χαρά και ευθύνη σας προσκαλώ να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου Ενδοδοντίας και Προσθετικής καθώς και το 6ο Διεθνές Συνέδριο Εμφυτευματολογίας και Αισθητικής Οδοντιατρικής .

Είναι βαθειά πεποίθηση μου ότι η αφοσίωση στην ’ριστη ποιότητα της προσφερόμενης Οδοντιατρικής σε συνδυασμό με τον Σεβασμό στην Μητέρα φύση και στην Ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι ο μόνος σωστός δρόμος για την ολοκλήρωση και επιτυχία μας ως λειτουργοί στον χώρο της Υγείας.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές και η επιλογή των θεμάτων τους, βρίσκονται σε απόλυτη συμφωνία με τις πιο σύγχρονες εξελίξεις και απαιτήσεις της Οδοντιατρικής επιστήμης.

Η Διαγνωστική μέσω CBCT , η προβλεψιμότητα και η σχετική άνεση με την οποία εκτελείται η σύγχρονη Ενδοδοντία καθώς και οι άριστες μηχανικές ή αισθητικές ιδιότητες των σύγχρονων ρητινών έχουν καθορίσει την σύγχρονη κλινική πραγματικότητα στην Γενική Οδοντιατρική και θα διερευνηθούν διεξοδικά .

Η ενημέρωση και η εκπαίδευση μας στη σύγχρονη εμφυτευματολογία με όπλα , όπως η υπολογιστικά καθοδηγούμενη χειρουργική και η άμεση φόρτιση, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των ομιλιών του συνεδρίου.

Οι αισθητικές απαιτήσεις των ασθενών μας ,μπορούν με τον καλύτερο τρόπο να ικανοποιηθούν μέσα από εξελιγμένες τεχνικές διάγνωσης και σχεδιασμού των αισθητικών κεραμικών αποκαταστάσεων αλλά και με την εκπαίδευση των οδοντιάτρων σε προχωρημένες περιοδοντικές τεχνικές και βιουλικά.

Η Σύγκλειση και η αποκατάσταση της χρησιμοποιώντας σαφώς καθορισμένες τεχνικές ή μεθόδους ,θα αναλυθούν με λεπτομέρεια. Προσωπικά ,αισθάνομαι μεγάλη χαρά που θα προεδρεύσω σε ένα συνέδριο με τους πιο καταξιωμένους έλληνες ομιλητές, για τους οποίους τρέφω μεγάλο σεβασμό και φιλία και που θα είμαι οικοδεσπότης κορυφαίων στο χώρο τους ξένων συναδέλφων. Η θεματολογία και οι ομιλητές είναι αυτό που κάθε συνεχώς εξελισσόμενος σύγχρονος οδοντίατρος θα είχε την έντονη επιθυμία να παρακολουθήσει .Με μεγάλη χαρά προσβλέπω σε μια εξαιρετικά εποικοδομητική και εκπαιδευτικά αποδοτική εμπειρία για όλους μας.

Νίκος Κρόμπας,

Συντονιστής προγράμματος

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Η OMNICONGRESSES δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων, ημερίδων και μετεκπαιδευτικών προγραμμάτων, κυρίως οδοντιατρικού και οδοντοτεχνικού ενδιαφέροντος.