ΣΥΝΕΔΡΙΑ
5ο Διεθνές Συνέδριο Εμφυτευμάτων και Αισθητικής

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 5ο Διεθνές Συνέδριο Εμφυτευματολογίας και Αισθητικής Οδοντιατρικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Σεπτεμβρίου του 2011. Ειναι γεγονός ότι η ομολογουμένη επιτυχία των προηγούμενων Συνεδρίων δημιουργεί σε όλους τους διοργανωτές μία επιπλέον πρόκληση να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Φέτος ο πήχης έχει ανέβει αισθητά με την επιλογή ομιλητών διεθνούς κύρους και αναγνωρισιμότητας, καταξιωμένους από το ακαδημαϊκό, κλινικό και ερευνητικό τους έργο.

Στο Συνέδριο είναι προσκεκλημένοι οι Pascal Magne και Michel Magne από την Ελβετία, οι οποίοι αποτελούν σημείο αναφοράς παγκοσμίως στον τομέα των ολοκεραμικών αποκαταστάσεων. Με την οδοντιατρική και οδοντοτεχνική τους προσέγγιση αντίστοιχα θα μας μεταδώσουν την γνώση και την εμπειρία τους για τη βελτιστοποίηση του αισθητικού αποτελέσματος.

Οι επίσης Ελβετοί προσκεκλημένοι μας Ueli Grunder και Mark Hurzeler, θα καλύψουν την περιοπροσθετική προσέγγιση στην εμφυτευματολογία. Παγκοσμίως καταξιωμένοι από το κλινικό, αλλά και το ερευνητικό τους έργο, γνωστοί για την εμμονή τους στην τελειότητα, θα παρουσιάσουν τις τεχνικές που ακολουθούν οι ίδιοι, όπως αυτές έχουν τεκμηριωθεί ερευνητικά.

Ο Sascha Jovanovic, από τις ΗΠΑ, θα αναλύσει τις τεχνικές χειρισμού των μαλακών περιεμφυτευματικών ιστών. Διεθνούς φήμης χειρουργός, καταξιωμένος για την κλινική του δεινότητα, όπως και οι προαναφερθέντες, με το κλινικό και ερευνητικό του έργο έχει συμβάλλει αποφασιστικά στη διαμόρφωση των τεχνικών που ακολουθούνται από τους κλινικούς παγκοσμίως στην εμφυτευματολογία.

Ο Didier Dietschi, επίσης από την Ελβετία, αποτελεί ορόσημο στον τομέα της αισθητικής διεθνώς. Με την πολύτιμη κλινική και ερευνητική συμβολή του οι σύνθετες ρητίνες έχουν αναχθεί σε υλικά πρώτης γραμμής για την αισθητική διευθέτηση ακόμη και περιπεπλεγμένων περιστατικών. Τις τεχνικές και τη γνώση του θα μοιραστεί μαζί μας σ' αυτό το Συνέδριο.

Στοχεύοντας πάντοτε στο τέλειο, αυτό το Συνέδριο έχει συγκεντρώσει κορυφαίους επιστήμονες διαφορετικών ειδικοτήτων. Κοινή πρόθεση ομιλητών και διοργανωτών είναι να διευρυνθούν οι ομιλίες σε επίπεδο διαδραστικό με συμμετοχή όλων μας, ώστε να συζητηθούν τα θέματα που μας απασχολούν από κοινού. Για το λόγο αυτό έχει προβλεφθεί να υπάρχει επαρκής χρόνος για συζήτηση μετά από κάθε θέμα που αναλύεται.

Στη διάρκεια των συζητήσεων, θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε τις τοποθετήσεις των κορυφαίων αυτών ομιλιτών για την καθημερινή οδοντιατρική κλινική πράξη.

Σκοπός μας είναι να αποτελέσει η διημερίδα ένα ουσιαστικό εφαλτήριο γνώσης για τον κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Σταύρος Πελεκάνος
Παναγιώτης Μπαζός

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Η OMNICONGRESSES δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων, ημερίδων και μετεκπαιδευτικών προγραμμάτων, κυρίως οδοντιατρικού και οδοντοτεχνικού ενδιαφέροντος.