ΣΥΝΕΔΡΙΑ
Smart Casual Dentistry Σymposium

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 1ο Smart Casual Dentisty Σymposium που συνδιοργανώνουν η Οmnipress και η ICOI Hellas στις 13-15 Οκτωβρίου 2017 στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Αθήνα.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο συνέδριο, που στοχεύει στην άρτια ενημέρωση των συμμετεχόντων από διεθνούς φήμης ομιλητές, σε μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα λιγότερο αυστηρή, αλλά περισσότερο φιλική και “casual”.

Σύνεδροι, ομιλητές και έμποροι καλούνται να συμμετάσχουν όλοι μαζί σε μια σειρά από ενδιαφέροντα “happenings” και social events, που θα πραγματοποιηθούν με στόχο την καλύτερη γνωριμία, την ανταλλαγή απόψεων, αλλά και τη διασκέδαση μας.

Το “Upcoming Faces Podium” είναι άλλη μια σημαντική καινοτομία, όπου θα παρουσιάσουν και παράλληλα θα διαγωνιστούν πολλά υποσχόμενοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές, σε μια προσπάθεια ταχύτερης ανάδειξης και καθιέρωσης νέων προσώπων και των ιδεών τους.

Μια ημέρα πριν (Πέμπτη 12/10) και μια ημέρα μετά (Κυριακή 15/10) από το κυρίως πρόγραμμα, θα διεξαχθούν ενδιαφέροντα workshops και hands on.

To 1ο SCDΣ θα είναι αναμφισβήτητα ένα ξεχωριστό οδοντιατρικό γεγονός και θα είναι χαρά μας να είμαστε .παρέα..

Συντονιστές Επιστημονικού Προγράμματος:

Ίλεια Ρούσσου & Κωνσταντίνος Δ. Βαλαβάνης

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Η OMNICONGRESSES δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων, ημερίδων και μετεκπαιδευτικών προγραμμάτων, κυρίως οδοντιατρικού και οδοντοτεχνικού ενδιαφέροντος.